Eerste berichtje vanuit het verre oosten

Lokale datum/tijd: Dinsdag 29 juli, 20:40

Na een lange reis die afgelopen zondag al was begonnen zijn we halverwege de middag eindelijk aangekomen op Komodo.

De reis  is over het gehele traject bekeken best goed verlopen. We hebben wel vertraging gehad op de vlucht vanaf Schiphol naar Jakarta en een klein uurtje vanochtend van Denpasar (Bali) naar Labuan Bajo (komodo). Gezien de horror verhalen die op het internet te vinden zijn over Indonesische luchtvaart maatschappijen valt het tot nu toe allemaal best mee.

Eenmaal aangekomen hebben we eerst even de koffers uitgepakt om daarna alvast de duikspullen naar het duikcentrum te brengen. Idee was om dit stuk misschien elke dag te gaan lopen maar gezien de afstand (is toch een kleine 20 minuten stappen en met 2 camerasets word je daar niet heel vrolijk van) hebben we toch maar besloten met een taxi te gaan. Dit kost ongeveer 1,75 Euro per rit, valt erg mee.

Morgen de eerste duikdag wat betekent dat we rond 7:15 bij het duikcentrum aanwezig moeten zijn. Het is nog een verassing waar we morgen gaan duiken. We zijn wel benieuwd en na 3 dagen reizen is het fijn om te gaan doen waar we voor zijn gekomen 🙂

3 reacties

  1. Zojuist jullie eerste bericht gezien en evenals de vorige keer hiervan weer genoten. Joost is vanavond bij Oma geweest en heeft haar op zijn tablet? ook jullie ervaringen laten zien, ook zij vond het schitterend. Geniet nog heel veel dan doe ik dat hier in Nederland ook van jullie verslagen.
    Groetjes

    1. Hoi Frans, leuk om te horen 😀 We gaan er zeker nog van genieten, benieuwd wat we vandaag weer gaan zien Groetjes

  2. heb net jullie app gehad wees blij dat je zo bent gegaan ma was het noodweer en heel veel vluchten vertraagd of geannuleerd maar goed jullie zijn er ben benieuwd naar de eerste duik en stefan zn oor hoor van jullie gr pap en mam

Reisblogs: