Het gaat weer een beetje de goede kant op

Lokale datum/tijd: Vrijdag 4 oktober, 18:43

Vandaag wederom een rustdag (het is tenslotte vakantie zullen we maar zeggen…). Met Stefan gaat het gelukkig weer een stuk beter dus we kunnen in elk geval weer iets ondernemen. We beginnen met het ontbijt en daarna informeren we of het mogelijk is vanmiddag naar de “hot spring” te kanoën. Het moet hiervoor vloed zijn dus na de lunch is mogelijk. De tijd voor de lunch vullen we met snorkelen en relaxen.

Amber vindt het ook gezellig bij de hangmatten onder onze hut

We maken ook nog wat foto’s rondom het resort.

De bar en een uitkijkpunt

Rond de middag spookt het even flink (regen, onweer) maar dit trekt gelukkig vrij snel over. Zo rond 14:00 kunnen we, na uitleg over de route, vertrekken. Het is 30 tot 45 minuten kanoën naar de “hot spring”. Het laatste stukje moet je door een mangrovebos. Dit gaat met de waterstand op dat moment net. Ondanks dat het best warm is is het toch lekker om even in het warme poeltje te zitten. We zijn ook helemaal alleen zonder andere hordes toeristen, wat een rust :-).

Op de weg terug snorkelen we ook nog even. Ze noemen het de “coral garden” maar eigenlijk is het rif voor de deur van het resort mooier. Iets na 16:00 zijn we terug bij het resort. We brengen daarna mijn duikspullen alvast naar het duikcentrum, morgen wil ik toch proberen een duikje te gaan maken.

We zien de makaken vandaag voor het eerst op de grond en dicht in de buurt van de bungalows

Ze hebben hier wat pillen die helpen de holtes (tijdelijk) open te krijgen wat mogelijk net voldoende is om nog lekker te kunnen duiken. Voor Stefan helpt het misschien genoeg om er morgen einde dag nog een duikje uit te halen of anders overmorgen. Spannend of het nog gaat lukken.

Eén reactie

  1. Hoi fijn dat het weer wat beter gaat hoop dat je toch nog wat kunt duiken. Heb eerder wat reacties gestuurd maar die komen blijkbaar niet allemaal aan. Nog een paar fijne dagen grt

Reisblogs: