En toen zat de vakantie er al weer op, nu nog de reis naar huis

​Lokale datum/tijd: Zondag 21 augustus, 20:00

Dat was het dan… de laatste dag vakantie. Nadat we vanochtend hebben uitgecheckt zijn we eerst verschillende winkelcentra in de buurt een beetje afgestruind. Het regende dus hadden we weinig zin om buiten te gaan lopen. Rond de middag reizen we af naar een gezellig winkelcentrum met een flink aantal eettentjes en grappige winkeltjes. Achteraf gezien jammer dat we daar niet eerder zijn beland. 

Wat we vandaag zeker nog wilde doen was een bezoekje brengen aan Chinatown. Omdat daar alles buiten te doen is hebben we ook gewacht tot het weer was opgeklaard. We komen daar rond 14:00 aan. Idee is ook daar een hapje te eten alvorens we terug gaan naar het hotel. Naar ons idee lopen er meer toeristen in Chinatown dan Chinezen, maar het is leuk om een keer gezien te hebben. Er zijn vooral veel winkeltjes waar ze allerhande toeristenprullaria verkopen voor niet al te veel geld. Er zijn ook talloze stalletjes op straat en kleine restaurantjes waar je vooral Chinees of Indiaas eten kunt krijgen. 

Om het uitstapje nog een beetje een cultureel tintje te geven bezoeken we nog een Boeddhistische tempel. 

We eten een hapje bij een straattentje en rond 17:00 gaan we terug richting het hotel. Om 18:00 kunnen we daar drie kwartier gebruik maken van een “Hospitality room” om te douchen en onszelf nog even op te frissen. Dit zonder extra kosten, heel fijn en super goed geregeld.

Nu is het onder het genot van een biertje wachten tot we rond 21:00 naar het vliegveld worden gebracht. We hebben nog weinig zin in de vlucht van 12 uur naar huis maar vergeleken met eerdere reizen valt dit eigenlijk ontzettend mee 🙂  

Eén reactie

Reisblogs: