Laatste dag Malapascua

Lokale datum/tijd: Dinsdag 7 maart, 18:58

Deze ochtend kunnen we dan eindelijk naar Gato Island. De zee is niet al te ruw en het zonnetje schijnt dus ik kan lekker dutten tijdens het tochtje van 50 minuten. Heerlijk begin van de dag zo.

De duiken zijn echt stukken beter dan hier rondom het eiland. De eerste duik gaan we door de ‘grot’ die onder het eiland doorloopt om de whitetip rifhaaien te zien. We zien er een stuk of twee waarna we langs het eiland doorzwemmen om nog wat macro spul te bekijken. We komen zelfs nog een paar extra whitetips tegen. De tweede duik gaan we niet door de grot maar speuren we rond het eiland naar whitetips en klein spul. Stefan spot zelfs nog een kleine Bamboe haai. En… deze keer functioneert mijn camera volledig 🙂

Op de terugweg nogmaals een tukkie gedaan. Eenmaal terug op het eiland spoelen we onze spullen en hangen we ze te drogen. Daarna is het tijd voor een massage. Rick, Daniëlle, Stefan en ik gaan tegelijkertijd. Mijn massage is best pittig, die van Stefan is een stuk softer. Hier krijg je dus een uur massage voor omgerekend zo’n €8,50.

Morgen worden we om 12 uur opgehaald van het eiland dus we kunnen uitslapen en daarna nog inpakken. Nu cocktails en lekker genieten van de laatste avond.

Reisblogs: